INDUSTRIEEL

De volgende werkzaamheden worden door ons verzorgd bij de ons omringende chemische industrie:

Verlichting

Het berekenen, leveren en aanbrengen van industriele verlichting. Het vervangen van complete verlichtings installaties. Dit geldt voor zowel normale verlichting als verlichting geschikt voor explosie gevaarlijke gebieden welke ingedeeld worden in ATEX zoneringen. Daar waar noodzakelijk verzorgen wij samen met de fabrikanten voor complete lichtplannen. Het uitvoeren van groepsramplace.

Kabelbanen

Het leveren en monteren van diverse kabelbaansystemen volgens specificaties van onze klanten: gegalvaniseerd metaal, RVS304 of 316, kunststof.

Bekabelen

Het leveren, leggen, bevestigen en aansluiten van alle soorten laagspanningsbekabeling. Zo ook instrumentatie bekabeling, data bekabeling, glasvezelbekabeling en speciale bekabeling. Desgewenst worden alle kabels voorzien van coderingen.

Tracing

Het leveren, aanbrengen en aansluiten van diverse soorten tracingkabels ten behoeve van het op temperatuur houden van produkt- en meetleidingen, als wel het voorkomen van bevriezing van waterleidingen. Tracingkabels worden afgewerkt op aansluitdozen met of zonder thermostaat en voorzien van de benodigde voedingskabels.

Verdeelinrichting

Het assembleren, plaatsen en aansluiten van halyester verdeelkasten, welke geschikt zijn als hoofdverdeelkast dan wel als onderverdeelkast.

Algemeen

Het assisteren en completeren van de elektrotechnische diensten van onze klanten gedurende zeer drukke periodes (bijvoorbeeld fabriekstops).

Andere producten en diensten